Turkcell Maxiplus 5 Zil Sesi
merhabalar ya benım telefonum sureklı kapanıp acılıyodu ust uste cok kez format attım sımdı ıse turkcell yazısından sonra acılmıyo ve power tusu calısmıyo yardımcı olurmsnz lutfen ?
Turkcell Maxiplus 5 Zil Sesi
mrb telefonumu resetledim açılmıyor her seferinde ekranda turkcell yazısı çıkıyor öyle kalıyor, şarja takıyorum bataryasını çıkarıyorum takıyorum gene aynı şey yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürler şimdiden
maxi plus 5 kullanıyorum. 2 senedr tek problem yoktu bugun mesj yazarken donmaya basladı fabrika ayarlarına döndm düzeldi akşama dgru üstteki kilit tuşu basmamaya başladı ve telefon sürekli kendi kendine açılığ kapanıyor hiç bir işlem yapamıyorum yardım edermisiniz?
Merhaba maxi plus 5 marka var ama şöyle bir sorunum oluştu sizin dediğniz gibi yaptım herşeyi fakat şuan recovery mode unu açamıyorum ve turkcell yazısında takılı kalıyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Bunu uyguladım, uygulamadan önce turkcell yazısına kadar açılıyordu ama şimdi telefon hiç açılmıyor. Yukarıdan kapatma tuşuna basılı tutup açmaya çalışıyorum ama titreyip duruyor. Ne yapmalıyım?
iyi akşamlar öncelikle. Ben bu turkcell maxi plusı aldığım güne lanet ediyorum. İlk defa bir telefondan memnun kalmadım. ilk başlarda çok çok iyiydi ama sonradan whatsapp kişi listem karışmaya başladı. yaklaşık bir aydır telefonum günde 15 20 kez hatta daha fazla kapanıp açılmaya başladı. tam önemli bi işim oluyo telefonda hoopp kapanıyo. Alarmı ayarlıyorum sadece titreşim oluyo sesini açamıyorum. Allah aşkına biri bana yardımcı olsun daha alalı bir sene oldu ve 12 ay daha taksidini ödicem. ödemicek olsam atar parçalardım bu telefonu. YARDIMCI OLUN LUTFEN
Merhabalar Büşra Hanım; öncelikle telefonunuzun yazılımı baya hasar görmüşe benziyor. Tavsiyemiz hard reset atmanız. Sorun devam ederse eger Turkcell sitesinden maxi plus yazılımını indirip, usb yardımıyla bilgisayara bağladıktan sonra yeni yazılım yüklemeniz. Eger sorunla karşılaşmanız veya yapamayacagınız her durumda 11820 Teknoloji Destek Hattını arayabilirsiniz.
fatih bey saolun ama benim telefon kafayı yedi kontörlerde gitti arıyamıyorum trcll maxi plas 5 kapatıp ses dügmelerine basıyorum olmuyo yardım edın lütfen olmuyo 100 defa denedim vallahi duvara çarpacam
fatih bey merhabalar. ben telefonunumda wifi yi açtığım zaman telefon donuyor. bu sorun sadece bende değil daha bir çok arkadaşımda var maxi plus 5 kullanan. bu sorunun bir çözümü var mıdır ?
turkcell maxi plus 5 kullanıorum. suan gmail ve şifre istio ama hatırlamıoyorum. o dediğiniz numarayıda arayamıorum sadece acil cagrıları arayabiliorum. ne yapmam gerekio bu durumdayken telefondaki rehberi yedekleyebilir miyim?
merhaba 15 mayıs 2013 tarihinde yağmur hanımın muzdarip olduğu konudan bende şikayetçiyim telefonum kendiliğinden kapanıyor vede kendiliğinden açılıyor. turkcell iletişim merkezine girrim telefona reset lediler ama sorun aynen devam ediyor. bu konuda yardımınızı istiyorum.
slm maxi plus kullanıyorum şuanda bir sorunla karşılaştım ve birtürlü çalıştıramıyorum android klavye malesef durdu çalışmıyorbir işlem yapamıyorum ne yapmalığım şimdidedn tşk ederim yardımınız için.
Selamlar telefonum maksiplus 5. Telefonun alarm sesini kısayım derken tamamen kapattım şimdi sadece titriyor. Zil sesi ayarlarında ses seviyesi sessiz yazıyor ama bi türlü sesliye alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
iyi aksamlar. trkcll maxipro5 kullanıyorum whatsapptan fotoğraf atamıyorum gelen fotoğrafları da acamıyorum yukleme basarısız diyor ayrıca galeri acılmıyor kucuk resim yok yazıyor. napmam gerek? şimdiden tesekkurler.
kardeşim bende türkcell maxi plus kullanıyorum telefonun ekranı kırıldı değiştittirdim fakat ekranın renkleri tersine döndü siyah yerleri beyaz beyaz yerleri siyah gösteriyor ne yapabilirim :/
maxiplus5 telefon Csr Racing diye bir oyun var maxiplus5 arkadasımdada var onunki oyunu kaldırıyor ben telefonumda açınca reset atıyor kendine Donma şikayetiyle servise gönderdim acaba düzelirmi ?
Sarj aletiyle alakali bi durum degil sanirim. Telefonu acmaya calistigimda sadece turkcell yazilari gorunuyo, ana ekran gelmiyo yani. Sonra kendi kendine kapanip tekrar aciliyo. Ana ekran gelmeden bunu defalarca tekrarliyo. Sadece sarj aleti takili oldugunda aciliyo telefon. İlginc bi durum hakikaten. Sanirim yazilimla alakali bi sorun var.
iyi günler maxi plus 5 kullanıyorum ama telefon sarjda ıken yavaslıyo ve ekran dokunmatık hassasıyetı azalıyo bı de googleplay den ındırdıgım oyun veya tema gıbı seyler vıruslu olurmu ?? ayrıca ekrana ıstedıgım resmı koyuyorm ama tam ekrana cıkmıyo dıger sayfalara boluyo yardımcı olursanız sevınırım ıyı günler..
Telefonumda donmalar oluyor ekran görüntüleri devam etsede dokunmatik işlemiyor.ve ya kilit yaptıktan sonra açarken donma oluyor.rehberde 1 isim altında bir çok numara kaydediyor.Ayrıca fotoğraf çekerken çıkan sesi nasıl kapatabiliriz sorularıma cevap alabilir miyim acaba?:)
Ses artışı diye bir bölüm var mı açık mı kapalı mı açık ise kapatarak deneyin, Bu şekilde düzelmiyorsa, Ses bölümünden Alarm sesini en aza alarak sırayla yüksetmeyi ve öncesinde farklı bir müzik ile deneme yapmayı deneyin. Bu da sorunu düzeltmiyorsa, Yedeklerinizi alın ve cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın.
nolur yardım edın turkcell maxi plus 5 kullanıyorum ama kılıdı cok gırdıgım ıcın sanırım telefon kılıtlendı denıyorum olmuyo ses tusuna basılı tutuyorum ftm dıye bısey gelıyo baska bısey gelmıyo nolur yardım edın
22 markasıdır. 4. Bataryayı, bataryanın üzerindeki altın kontakları batarya bölmesindeki altın kontaklar ile hizalayarak yerleştirin. Yerine oturup klik sesi duyulana kadar bataryaya hafifçe bastırın. 5. Bir klik sesi duyana kadar kapağı hafifçe yerine bastırın. Bataryayı Değiştirme Yeni telefonunuzu ilk aldığınızda bataryayı şarj etmeniz gerekecektir. 1. Adaptörü şarj girişine bağlayın. Adaptörün doğru şekilde takıldığından emin olun. Konektörü şarj girişine zorlamayın. 22
28 Kişiselleştirme Sistem Dilini Değiştirme 1. Ana Ekran Tuşu > Menü Tuşu > Sistem ayarları > Dil ve Giriş > Dil e. 2. İstediğiniz dili seçin. Tarih ve Saat Ayarları 1. Ana Ekran Tuşu > Menü Tuşu > Sistem ayarları > Tarih ve Saat e 2. Tarih, saat ve zaman dilimini kendiniz ayarlamak istiyorsanız Otomatik tarih ve saat ve Otomatik zaman dilimi kutularının işaretlerini kaldırın. Zil ve Bildirim Sesini Değiştirme Gelen aramalar ve varsayılan bildirim için zil sesini hızlıca özelleştirebilirsiniz. 1. Ana Ekran Tuşu > Menü Tuşu > Sistem ayarları > Ses e 2. Telefon Zil Sesi ne 3. Zil sesi listesini kaydırarak 28
29 kullanmak istediğiniz zil sesini seçin. 4. Tamam a NOT: Her bir arayan için zil sesini ayarlamak için, Kişiler uygulamasında o kişinin kişi kartına gidin, o kart için Menü Tuşu > Zil sesi ayarla seçeneğine Ses Seviyelerini Ayarlama 1. Ana Ekran Tuşu > Menü Tuşu > Sistem ayarları > Ses e 2. Müzik, video, oyunlar, zil ve bildiri sesleri, alarm ve diğer medyalar için ses seviyesini ayarlayın. 3. Kaydetmek için TAMAM a İPUCU: Medya ses seviyesini, medya uygulaması kullanımdayken Ses Tuşlarına basarak ayarlayabilirsiniz. Eğer herhangi bir medya uygulaması aktif değilse, Ses Tuşları zil sesi seviyesini ayarlamak için kullanılır (veya arama sırasında kulaklık ses seviyesini). Sessiz veya titreşim modunu etkinleştirmek için: Telefonu sessiz veya titreşim moduna aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak ayarlayabilirsiniz. Güç Tuşuna basılı tutun ve ardından 29
30 dokunarak sessiz modu etkinleştirin, dokunarak titreşim modunu etkinleştirin veya dokunarak sessiz modu devre dışı bırakın. Herhangi bir medya uygulaması çalışmıyorken Ses Tuşlarından sesi en düşüğe getirin. Durum çubuğunda sembolü belirdiğinde telefon titreşim moduna ayarlanır. Durum çubuğunda sembolü belirdiğinde telefon sessiz moduna ayarlanır. Ana Ekran Tuşu > Menü Tuşu > Sistem Ayarları > Ses > Sessiz Mod a dokunun ve ardından Kapalı, Titreşim veya Sessiz'e Yeni Duvar Kağıdı Ayarlama Ana Ekran veya Kilit Ekranı için duvar kağıdı ayarlayabilirsiniz. 1. Ana Ekran Tuşu > Menü Tuşu > Duvar Kağıdı na 2. Galeri, Canlı Duvar kağıdı veya Duvar Kağıtları na dokunun ve duvar kağıdı olarak kullanmak istediğiniz görüntü veya animasyonu seçin. Galeri resimlerinde kırpma yapmak gerekebilir. 30 041b061a72